Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
Δημιουργώντας παζλ με ένα κλικ! 

Χαιρετώ όλη την παρέα!
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ λατρεύω τα παζλ! Το ίδιο και οι μαθητές μου!!
Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά βαριούνται να ασχολούνται με τα ίδια παζλ! 
Λύση υπάρχει!!


Όχι δεν εννοώ το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς! Η λύση έρεχεται από το http://www.jigsawplanet.com/ στο οποίο ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα παζλ, επιλέγοντας την εικόνα, τον αριθμό των κομματιών, καθώς και το είδος τους.

Δεν απαιτείται εγγραφή. Ο χρήστης πατάει το "create" και επιλέγει ένα αρχείο εικόνας, το οποίο είναι  ήδη αποθηκευμένο στον υπολογιστή του. Έπειτα, επιλέγει τον βαθμό δυσκολίας και το σχήμα των κομματιών! Και το παιχνίδι ξεκινά!! Στα πλαίσια του φετινού προγράμματος "Σε χώρες μακρινές, φίλους θα κάνεις αν το θες!!", μιλήσαμε μεταξύ άλλων για τα αξιοθέατα διάφορων χωρών! Οι ομάδες εργασίας επέλεξαν ένα αξιοθέατο από μια χώρα και με την βοήθεια μου , δημιούργησαν το δικό τους παζλ! Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένα όλα τα παιδιά ! 


Ακρόπολη-Αθήνα-ΕλλάδαΜικρή Γοργόνα-Κοπεγχάγη-Δανία


Ταζ Μαχάλ-Ινδία
Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι οι ομάδες δημιουργίας είχαν την τάση να συμβουλεύουν τους υπόλοιπους, ώστε να καταφέρουν να συνθέσουν το παζλ... 

Αξιοποιείστε το στην τάξη σας! Τα παιδιά νιώθουν δημιουργικά  :) :) Είναι εύκολο και μπορούν να το "δουλέψουν" όλα τα παιδιά με την υποστήριξη του ενήλικα!!


Σας καληνυχτώ...
Χαρούμενου Ν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου